De Portugese international scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd tegen Osasuna, maar de Andalusische ploeg ging ten onder in strafschoppen.

Real Betis is deze woensdag uitgeschakeld bij de laatste 16 van de Copa del Rey, door op strafschoppen te verliezen van Osasuna (2-3).

William Carvalho scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd in de tweede helft (64 minuten). Maar net toen de Andalusiërs dachten dat ze gingen winnen, stuurde David García de wedstrijd naar overtime met een geweldig schot in de 90+1′.

In de extra tijd bracht Sabaly Betis opnieuw aan de leiding (103′), maar Osasuna reageerde snel en een doelpunt van Ruben Garcia (106′) bracht de wedstrijd op strafschoppen.

In de strafschoppen was Betis minder trefzeker, met Canales en Rodriguez die strafschoppen misten. Alle vier de Osasuna-spelers scoorden en de ploeg uit Pamplona ging door.

Sevilla, Athletic, Valencia, Atlético de Madrid en Real Sociedad zijn de andere teams die al in de volgende ronde van de Copa del Rey staan.