De MotoGP, een van de meest prestigieuze motorraces ter wereld, heeft in 2023 een spannende race in Argentinië. Ziggo Sport, de toonaangevende sportzender in Nederland, heeft de exclusieve uitzendrechten voor deze race. Dit betekent dat Nederlandse fans de kans krijgen om elke sessie van het raceweekend in Argentinië live te volgen via Ziggo’s hoofdkanaal, kanaal 14 voor Ziggo-klanten, en Ziggo Sport Select1.

De voorbereidingen voor de Grand Prix van Argentinië beginnen om 18.10 uur Nederlandse tijd, terwijl de race zelf om 20.00 uur van start gaat. Het is belangrijk op te merken dat de MotoGP-klasse de derde race op het programma is in Termas1.

Deze race belooft een spannende strijd te worden, vol met adrenaline en snelheid. Het is een kans voor de fans om hun favoriete coureurs in actie te zien en te juichen voor hun overwinningen. Dus, zorg ervoor dat je je plek voor de tv reserveert en geniet van de opwindende MotoGP-race in Argentinië 2023.

FAQ:

 1. Wat is MotoGP?
  MotoGP is de hoogste klasse van het wereldkampioenschap wegrace. Het is een internationale motorsportcompetitie die bekend staat om zijn hoge snelheden en spannende races.
 2. Wat is Ziggo Sport?
  Ziggo Sport is een Nederlandse sportzender die een breed scala aan sportevenementen uitzendt, waaronder voetbal, golf, en motorsport.
 3. Hoe kan ik de MotoGP-race in Argentinië bekijken?
  In Nederland wordt de MotoGP-race in Argentinië uitgezonden op Ziggo Sport. Je kunt het bekijken op het hoofdkanaal van Ziggo, kanaal 14 voor Ziggo-klanten, en Ziggo Sport Select.
 4. Hoe laat begint de MotoGP-race in Argentinië?
  De voorbereidingen voor de Grand Prix van Argentinië beginnen om 18.10 uur Nederlandse tijd, en de race zelf begint om 20.00 uur.

Verklarende woordenlijst:

 • MotoGP: De hoogste klasse van het wereldkampioenschap wegrace. Het is een internationale motorsportcompetitie die bekend staat om zijn hoge snelheden en spannende races.
 • Ziggo Sport: Een Nederlandse sportzender die een breed scala aan sportevenementen uitzendt, waaronder voetbal, golf, en motorsport.
 • Grand Prix: Een term die wordt gebruikt in verschillende vormen van autosport om een belangrijke race aan te duiden.
 • Termas: Een stad in Argentinië waar de MotoGP-race wordt gehouden.