Het lijkt erop dat Red Bull de overhand heeft, maar er zijn vier teams die zeer dicht bij elkaar liggen net achter hen. De leider van die groep fluctueert van race tot race1. Het toneel is gezet voor een mogelijk fascinerend weekend voor de boeg. Red Bull, de regerend wereldkampioen, is ongeslagen in 2023, met kampioenschapsleider Max Verstappen op een recordbrekende reeks van 10 opeenvolgende overwinningen1. De RB19 is het beste in het veld en mogelijk de beste machine die de Formule 1 ooit heeft gezien1.

De uitdaging om Red Bull te verslaan

De realiteit is dat zelfs als Red Bull niet zo dominant is als op sommige circuits dit jaar, ze nog steeds erg moeilijk te verslaan zullen zijn1. Sergio Perez won vorig jaar in Singapore, terwijl Verstappen (die nog nooit in Singapore heeft gewonnen) elke keer dat hij dit jaar achter het stuur stapte, onoverwinnelijk leek1. Er zijn echter momenten geweest waarop ze echt hebben moeten vechten, en het wordt verwacht dat dit een van die weekenden zou kunnen zijn1.

Spanning en onvoorspelbaarheid in het weekend

Dus, hoewel Red Bull de leiding heeft, zijn er vier teams die zeer dicht bij elkaar liggen net achter hen, en de leider van die groep fluctueert van race tot race1. Het toneel is gezet voor een mogelijk fascinerend weekend voor de boeg, waarin de ongelooflijke reeks overwinningen van Red Bull mogelijk ten einde komt. Met de sterke concurrentie en de onvoorspelbaarheid van de race, belooft het een spannend en meeslepend spektakel te worden voor zowel de teams als de fans.